Υλικά
- 500 γρ. φυτική σαντιγί
- 200 γρ. γιαούρτι
- 465 γρ κομπόστα ροδάκινο κομμένο σε μικρά κομμάτια
- 50 γρ. σιρόπι κομπόστας
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ την σαντιγί μέχρι να αφρατέψει, στην συνέχεια ρίχνουμε το γιαούρτι και το χτύπημα για 2', ρίχνουμε το σιρόπι κομπόστας και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
τέλος ρίχνουμε τα κομμάτια κομπόστας και ανακατεύουμε με μία μαριζ.
Σερβίρεται κρύα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου